آیا امواج تلفن همراه واقعا خطرناک است؟
از زمان فراگیر شدن گوشی های همراه در میان مردم خطرات استفاده از آن ها نیز سر زبان ها افتاد. در کنار واقعیت داشتن بسیاری از خطرات اما برخی از آن ها تنها شایعاتی بی اساس بودند.
تلفن های همراه یکی از وسایل بسیار ضروری به شمار می آیند که توسط اکثریت مردم استفاده می شود. یکی از دغدغه های همیشگی مردم از ابتدای استفاده از آن ها مضر بودن اشعه ها و امواج رادیویی این گوشی هاست اما این موضوع واقعیت دارد؟
طبق مطالعات انجام شده تا به امروز از حدود دهه نود میلادی هیچ نتیجه ای که مبنی بر آسیب زا بودن امواج رادیویی و وایفای پیدا نشده است. طبق گفته های سازمان بهداشت جهانی این امواج هیچ تاثیر منفی سلامتی بر روی مغز یا بدن انسان ایجاد نمی کنند.
مرکز تحقیقات سرطان آمریکا نیز امواج گوشی های موبایل را در دسته احتمالا سرطان زا قرار داده است. بدین معنی که تا به امروز هیچ تحقیقی ثابت نکرده است که این امواج سرطان زا می باشند یا باعث ایجاد تومور های مغذی خواهند شد. و برای اثبات این فرضیه تحقیقات بسیار بیشتری نیاز است.
به طور کلی می توان گفت که تا زمانی که این امواج در فرکانس های استاندارد 0 تا 300 گیگاهرتز قرار داشته باشند برای انسان کاملا امن بوده و عوارضی را برای بدن انسان ایجاد نمی کنند. البته لازم است اشاره کنیم که هنوز تحقیقات ادامه داشته و ممکن است این نتایج تغییر کند.