زنجبیل، یک چاشنی غذا یا یک داروی گیاهی ؟
زنجبیل یک ادویه بسیار محبوب است که به طور گسترده در آشپزی و به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.
زنجبیل، یک چاشنی غذا یا یک داروی گیاهی ؟
زنجبیل یک ادویه بسیار محبوب است که به طور گسترده در آشپزی و به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.
زنجبیل عطر و طعم کاملاً بی نظیری دارد و ماده ای است که در بسیاری از غذاهای خوش طعم مورد استفاده قرار می گیرد، اما استفاده از آن فقط در مصارف غذایی محدود نشده است.
زنجبیل از دیرباز به عنوان درمانی برای بیماری های مختلف به تنهایی یا همراه با سایر گیاهان و ادویه ها مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از مطالعات نشان داده اند که زنجبیل دارای خواص دارویی مثبت است.
بیایید نگاهی به برخی از فواید بسیار زنجبیل بیاندازیم:
حاوی ماده جینجرال با خاصیت دارویی موثر
رفع حالت تهوع
کاهش دهنده درد عضلانی
اثر ضدالتهابی برای درد آرتروز
کاهش قند خون
کمک کننده بیماری های قلبی
درمان سوءهاضمه مزمن
کاهش درد قاعدگی
کاهش سطح قاعدگی
جلوگیری از سرطان
بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از آلزایمر
کمک به درمان عفونت
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) وجود زنجبیل در رژیم غذایی را بی خطر می داند ، اما استفاده از آن به عنوان دارو یا مکمل را لزوما مفید نمی داند. با این حال زنجبیل منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است، اما ویتامین ها، مواد معدنی و کالری زیادی را تامین نمی کند.
پیش از افزودن زنجبیل بیشتر به رژیم غذایی یا مصرف مکمل زنجبیل ، با پزشک مشورت کنید. یک مکمل زنجبیل یا مصرف زیاد آن ممکن است با دیگر داروها در تداخل باشد یا باعث بروز عوارض خاصی بر سلامتی شما شود.