دارچین، هدیه ای برای پادشاهان
دارچین ادویه ای بسیار خوشمزه است. همواره از دارچین به عنوان نوعی ادویه غذایی یاد شده است اما از خواص دارویی آن غافل بوده اند. اکنون علم مدرن از آنچه مردم هزاران سال است به آن بی توجه بوده اند تاکید می ورزد.
دارچین، هدیه ای برای پادشاهان
دارچین ادویه ای بسیار خوشمزه است. همواره از دارچین به عنوان نوعی ادویه غذایی یاد شده است اما از خواص دارویی آن غافل بوده اند. اکنون علم مدرن از آنچه مردم هزاران سال است به آن بی توجه بوده اند تاکید می ورزد.
این گیاه به عنوان یک ماده در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است و قدمت آن تا مصر باستان باز می گردد. این گیاه در دوران باستان نادر و با ارزش بوده است و به عنوان هدیه ای مناسب برای پادشاهان در نظر گرفته می شد.
دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی درخت دارچین بدست می آید بسیار محبوب است و با مزایای سلامتی مانند بهبود کنترل قند خون و کاهش برخی از عوامل خطر بیماری قلبی ارتباط دارد.
دارچین با بریدن ساقه درختان دارچین ساخته می شود. سپس پوست داخلی استخراج شده و قسمتهای چوبی برداشته می شود.هنگام خشک شدن ، نوارهایی را ایجاد می کند که به صورت رول حل می شوند و به آن میله چوب دارچین گفته می شود. این میله ها می توانند برای تشکیل پودر دارچین به صورت زمینی باشند.
دارچین دارای دو نوع است که عبارتند از:
cassia که دارچین معمولی نیز نامیده می شود و این رایج ترین نوع است.
نوع دیگر سیلان که که واقعی تر است و طعم سبک تر و تلخی کمتری دارد.
حال برای نمونه به بررسی دیگر خواص دارچین می پردازیم:
دارای خواص دارویی قوی
دارای آنتی اکسیدان
دارای خواص ضد التهابی
کاهش خطر بیماری های قلبی
بهبود مقاومت به انسولین و ترشح آن
خاصیت ضد دیابتی و کاهش قند خون
تاثیر مفید بر روی بیماری های عصبی
کاهش احتمال ابتلا به سرطان
موثر بر عفونت های باکتریایی و قارچی
تاثیر گذار بر ویروس HIV
این نکته را به خاطر داشته باشید که همه انواع دارچین دارای خواص یکسانی نیستند. از طرفی بیان می شود که نوع cassia از دارچین دارای مقادیر زیادی از کومرین است که می تواند در هنگام مصرف زیاد برای بدن مضر باشد. اما نوع سیلان دارچین مقدار کمتری از کومرین را داراست که این باعث می شود متخصصان این نوع از دارچین را بیشتر توصیه کنند.