موز یکی از محبوب ترین میوه های جهان است. یک ماده غذایی غنی دارای یک طعم فوق العاده و شیرین که دارای مصارف متعددی است و در دستور العمل های بسیاری به عنوان ماده اصلی است.
یکی از مصارف عجیب اما پرخاصیت موز ، دم کردن موز به عنوان یک چای لذت بخش است.
چای موز با جوشاندن یک موز کامل در آب داغ و سپس خارج کردن آن و نوشیدن مایع باقی مانده تهیه می شود. بسته به علاقه شما می توانید با یا بدون پوست آن را تهیه کنید. اگر با پوست تهیه شود، معمولاً به آن چای پوست موز گفته می شود. به دلیل داشتن چربی در پوست موز و همچنین به دلیل فیبر زیاد، مدت زمان بیشتری برای دم کردن آن لازم است. پس پوست گرفتن موز سر و انتهای آن را ببرید و آن را به مدت 15-20 در اب با حرارت کم بجوشانید.
اکثر مردم برای بهبود طعم آن، چای موز را با دارچین یا عسل می نوشند. سرانجام، می توانید در شب با خورن چای موز از خواب خود لذت ببرید.
از آن جا که موز در مقداری آب در حال جوشیدن است احتمالا این آب دارای بسیاری از مواد مغذی موجود در موز مانند ویتامین B6 ، پتاسیم ، منیزیم ، منگنز و مس است. چای موز ممکن است منبع بزرگی از پتاسیم و منیزیم باشد که مواد معدنی مهمی برای سلامت قلب و کیفیت خواب هستند. علاوه بر این، حاوی مقداری ویتامین B6 است، که به حمایت از سیستم ایمنی سالم و رشد گلبولهای قرمز کمک می کند.
از جمله خواص چای موز برای سلامتی به موارد زیر می توان اشاره کرد:
دارای آنتی اکسیدان
جلوگیری از نفخ معده
اثر خواب آوری
قند کم
محافظت از سلامت قلب