مصرف گوشت و الزام وجود آن در رژیم غذایی بسیار حائز اهمیت است و توصیه شده است اما اختلاف های زیادی مبنی بر این که کدام نوع از گوشت می تواند رژیم غذایی سالم تری به ما لرلئه بدهد وجود دارد اما بدون شک بهترین نوع گوشت مصرفی، گوشت ماهی است.
ماهی یک غذای سالم با پروتئین بالا است، به ویژه دارای اسیدهای چرب امگا 3 است، که چربی های اساسی هستند که بدن ما به تنهایی تولید نمی کند. اسیدهای چرب امگا 3 در سلامت مغز و قلب نقش اساسی دارند. نشان داده شده است که امگا 3 باعث کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. آنها برای رشد قبل از تولد در نوزادان نیز مهم هستند.
انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند در ماه حداقل 2 بار ماهی بخورید، به خصوص ماهی های چرب مانند ماهی سالمون، ماهی قزل آلا در دریاچه، ساردین و ماهی تن آلباسور که از نظر امگا 3 بسیار غنی هستند.
در لیست زیر ماهی هایی را به شما معرفی می کنیم که نه تنها دارای ارزش غذایی فوق العاده هستند بلکه دوستدار محیط زیست نیز بوده و ایمنی آن ها در برابر مواد مضری که در دریاها رها می شوند نیز بسیار بالا است و آن ها آلوده نمی شوند.
1_ سالمون آلاسکایی
2_ماهی کاد
3_شاه ماهی
4_ ماهی ماهی
5_ ماهی خالدار
6_ماهی لوتی
7_قزل آلای رنگین کمان
8_ ساردین
9_ ماهی راه راه
10_ ماهی تن
11_ ماهی گرده افشان وحشی آلاسکا
12_ ماهی آزاد قطب