امروزه در منوی بسیاری از رستوران ها و کافه های لوکس و لاکچری و پست های اینستاگرام شاهد سرو طلا به همراه دسر و غذاها هستیم. طلا، گران ترین چیزی که این روزها می توان سراغ آن رفت از طرفی بیش از پیش طرفداران خود را حفظ کرده و هر روز به تعداد آنان افزوده می شود. اما این فلز ارزشمند امروزه از درون گاو صندوق ها پای خود را به خوراک روزانه ما نیز باز کرده است.
طلا های خود را به مکانی امن برگردانید، ما در اینجا در مورد برگ و گرد و غبار طلا صحبت می کنیم، نه میله های طلا یا سکه ها! نکته ای که ما باید از ابتدا اطمینان حاصل کنیم این است که ما در اینجا در مورد قابلیت چاپ پوسته های طلایی، گرد و غبار و نمک ها صحبت می کنیم. میله های طلا و سکه های طلا 100٪ غیر قابل خوردن هستند!
طلای خوراکی از نظر شیمیایی بی اثر است و در بدن انسان واکنش نشان نمی دهد (به عنوان مثال به اسیدهای معده). طلا به سادگی از سیستم هضم عبور کرده و جذب نخواهد شد. در تئوری، مردم می توانند به اندازه دلخواه پوسته های طلایی، گرد و غبار یا نمکی بخورند، مانند هر غذایی، هرچند که درد معده به احتمال زیاد نتیجه خوردن بیش از حد است.
طلای خوراکی دارای E175 است و به عنوان یک افزودنی بسیار شناخته شده است. از آنجا که طلای 24 عیار نیز اغلب شکننده و نرم است، طلای خوراکی نرم نیز مقادیر کمی نقره نیز دارد.
اکنون که ثابت کردیم خوردن طلا بی خطر است، درباره مزایای آن برای سلامتی حرف می زنیم.
طلا دارای خاصیت ضد التهابی است، نمک های طلا به دلیل استفاده آن ها در معالجه روماتیسم و در کاربردهای مشابه مشهور هستند.
طلا به دلیل داشتن ایزوتوپ های 198 برای درمان برخی از سرطان ها دارای اهمیت است.
از آلیاژ های طلا به طور گسترده ای در جراحی های ترمیمی دندان به خصوص در تاج و پل به کار گرفته می شود.
در سلامت روان و اختلالات عصبی مانند افسردگی، صرع و سردردهای میگرنی و همچنین افزایش تمرکز و آگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.
هم چنین از طلا در جراحی برای ترمیم رگ های خونی، استخوان ها، غشاها و اعصاب استفاده می شود.
در اینجا ما به شما می گوییم چگونه از طلا در غذا و دسر های خود استفاده کنید:
پودر طلا را می توانید در نوشیدنی های مختلفی که مصرف می کنید مانند آبمیوه های گازدار بریزید. همچنین می توانید آن را روی میوه هایی مانند خرما، انجیر، انار و... ریخته و مصرف کنید.