مشغولیت های روزمره باعث شده اند که ما نسبت به سلامت خود بی احتیاط شده و توجه کمتری به سلامت خود و خانواده یمان بدهیم. این امر هرروز اتفاق می افتد که به خرید برویم و بدون توجه به سالم بودن یا خراب بودن و حتی کیفیت یک محصول آن را خریداری کنیم یا حتی مواد غدایی داخل خانه مان را بدون توجه به سالم بودنشان مورد استفاده قرار بدهیم.
اما برای تشخیص مرغوبیت و کیفیت یک محصول و هم چنین سالم بودن آن باید نکاتی را بدانیم تا بتوانیم آن ها را از محصلات مشکل دار تمیز بدهیم.
اما این نکات کدام هستند:
تخم مرغ: برای تشخیص تازه بودن و سالم بودن تخم مرغ های یخچال تان آن را در یک لیوان آب بیندازید.تخم مرغی که به ته آب برود تازه و سالم است.
عسل: برای تشخیص یک عسل واقعی آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید اگر کف کند عسل تقلبی است.
چای: چای تقلبی حتی در آب سرد نیز رنگ می دهد زیرا دارای رنگ مصنوعی است.
ماهی: آبشش ماهی تازه صورتی است و چشم های ماهی نیز براق است.
برنج: برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و با سوزاندن مقداری از آن آتش می گیرد و دود سیاه می دهد.
زعفران: زعفران اصل براق نیست و اگر در بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمی شود و عطر و بو دارد.
کره: کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی شود و حالت بریده بریده پیدا می کند.