چگونه مواد غذایی اصل را تشخیص بدهیم؟
مشغولیت های روزمره باعث شده اند که ما نسبت به سلامت خود بی احتیاط شده و توجه کمتری به سلامت خود و خانواده یمان بدهیم. این امر هرروز اتفاق می افتد که به خرید برویم و بدون توجه به سالم بودن یا خراب بودن و حتی کیفیت یک محصول آن را خریداری کنیم یا حتی مواد غدایی داخل خانه مان را بدون توجه به سالم بودنشان مورد استفاده قرار بدهیم.
چگونه مواد غذایی اصل را تشخیص بدهیم؟
مشغولیت های روزمره باعث شده اند که ما نسبت به سلامت خود بی احتیاط شده و توجه کمتری به سلامت خود و خانواده یمان بدهیم. این امر هرروز اتفاق می افتد که به خرید برویم و بدون توجه به سالم بودن یا خراب بودن و حتی کیفیت یک محصول آن را خریداری کنیم یا حتی مواد غدایی داخل خانه مان را بدون توجه به سالم بودنشان مورد استفاده قرار بدهیم.
اما برای تشخیص مرغوبیت و کیفیت یک محصول و هم چنین سالم بودن آن باید نکاتی را بدانیم تا بتوانیم آن ها را از محصلات مشکل دار تمیز بدهیم.
اما این نکات کدام هستند:
تخم مرغ: برای تشخیص تازه بودن و سالم بودن تخم مرغ های یخچال تان آن را در یک لیوان آب بیندازید.تخم مرغی که به ته آب برود تازه و سالم است.
عسل: برای تشخیص یک عسل واقعی آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید اگر کف کند عسل تقلبی است.
چای: چای تقلبی حتی در آب سرد نیز رنگ می دهد زیرا دارای رنگ مصنوعی است.
ماهی: آبشش ماهی تازه صورتی است و چشم های ماهی نیز براق است.
برنج: برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و با سوزاندن مقداری از آن آتش می گیرد و دود سیاه می دهد.
زعفران: زعفران اصل براق نیست و اگر در بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمی شود و عطر و بو دارد.
کره: کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی شود و حالت بریده بریده پیدا می کند.