خودروی گران قیمت در پایین‌ترین رده کیفی! /تنها دارنده پنج ستاره کیفی مربوط به کدام خودرو است؟

بر اساس آخرین گزارش ارزشیابی کیفی انجام شده در تیرماه امسال، در گروه خودروهای سبک 10 خودروی سواری توانستند چهار ستاره کیفی به دست آورند و همچنین 28 خودروی سبک سواری و وانت 3 ستاره کیفی به خود اختصاص دادند .

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا،بر اساس آخرین گزارش ارزشیابی کیفی خودرو‌ها در تیرماه ۹۹، ۲ خودرو در کشور پایین‌ترین رده کیفی را گرفتند. یکی از تک ستاره‌ها به نیسان‌های تک سوز و دوگانه سوز شرکت زامیاد و دیگری به آریزو ۵ مدیران خودرو بر می‌گردد.

پژو 2008 تنها دارنده پنج ستاره کیفی

در گروه سبک بخش سواری خودروی پژو 2008 شرکت ایران خودرو/ایکاپ موفق به دریافت پنج ستاره کیفی شد و بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داد؛ این خودرو در لیست قیمتی دو قرار دارد و در این لیست هایماS7 اتوماتیک ایران خودرو خراسان نیز چهار ستاره کیفی را از آن خود نموده است. جک اس5 و جک اس3 کرمان موتور در این لیست قیمتی، سه ستاره‌ای شدند. SWM G01 سیف خودرو و تیگو 5 مدیران خودرو نیز سه ستاره به دست آوردند. در این گروه و این کلاس قیمتی MVM X33S مدیران خودرو دو ستاره و آریزو 5 مدیران خودرو نیز یک ستاره کسب کرد. در سطح قیمتی یک نیز خودروی تیگو7 شرکت مدیران خودرو، سه ستاره کیفی به دست آورده است. بنابر این گزارش، در لیست قیمتی سه، خودروی B30 شرکت بهمن موتور چهار ستاره ای شد.

همچنین در سطح قیمتی چهار، خودروهای تندر 90 پلاس اتوماتیک، دنا پلاس، پژو 207 اتوماتیک، پژو 207SD اتوماتیک،پژو 207SD و پژو 207، همگی از ایران خودرو و پارس تندر شرکت پارس خودرو هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

در این لیست قیمتی، رانا، پژو 206SD، پژو 206 و دانگ فنگ 30H و دنا همگی از محصولات ایران خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و خودروهای پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو کرمانشاه نیز سه ستاره ای شدند.

در این لیست، خودروهای سورن ایران خودرو تبریز، پژو پارس کرمانشاه ایران خودرو کرمانشاه، پژو پارس ایران خودرو فارس، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا همگی 3 ستاره کیفی را از آن خود کردند.

پژو پارس ایران خودرو، برلیانس H230 پارس خودرو، رنو ساندرو اتوماتیک پارس خودرو، سمند ایران خودرو تبریز، پژو 405 ایران خودرو خراسان نیز سه ستاره کیفی را از آن خود کردند.

در سطح قیمتی پنج نیز خودروهای سایپا 131X، سایپا 132X شرکت سایپا و سایپا 131X پارس خودرو، دو ستاره کیفی به دست آوردند.

کوییک و تیبا 2 سایپا،ساینا و تیبای سایپا سیتروئن نیز موفق به دریافت 3 ستاره کیفی شدند.

نیسان آبی چه ویژگی هایی دارد؟

نسل سوم نیسان جونیور که در ایران با نام‌های زامیاد ۲۴، نیسان آبی و سایپا آبی شناخته می‌شود، یک خودروی وانت است که برای اولین بار در سال ۱۳۴۹ در ایران توسط خودروسازی زامیاد تولید شد، سپس در سال ۶۵ با تغییر نام با عنوان سایپا۲۴ تولید و عرضه شد. در سال ۱۳۷۷ مجدداً با نام زامیاد ۲۴ تولید شد. از سال ۸۸ مدل‌های جدیدی مانند ۲۴ nb زامیاد (تغییر در نمای ظاهری) و زامیاد۲۴ nib (ترمز ضد قفل و سیستم ebd) تولید شد.

نام جونیور (JUNIOR) به یک سری از پیکاپ‌های میان‌سایز کمپانی نیسان اطلاق می‌شود، پیکاپ‌هایی که از سال‌های ۱۹۵۶ الی ۱۹۸۲ میلادی در مدار تولید بودند. درمجموع، تمامی آن‌ها شامل سه نسل متفاوت از یکدیگر هستند که در سری‌های متعددی هم به تولید رسیدند، این سری‌ها با کد‌های B۴۰ ,B ۴۲ و B ۱۴۰سری ۴۰ و ۴۱ – سری ۱۴۰/۱۴۱ روانه بازار‌های جهانی شدند.

سومین نسل یا آخرین نسل از جونیور که کماکان در ایران در حال تولید است، برای نخستین بار، در اکتبر سال ۱۹۷۰ میلادی (مهرماه سال ۱۳۴۹ شمسی) پا به عرصه وجود نهاد. این خودرو که با نام سری ۱۴۰/۱۴۱ به تولید رسید، نسبت به نسل پیشین خود به‌مراتب مدرن‌تر بود. این نسل از جونیور، در آغاز از سه پیشرانه متفاوت بهره می‌برد که دو تای آن بنزینی و یک نسخه آن نیز دیزلی بود.

در همان دوره‌ای که این خودرو از مدار تولید در ژاپن کناره گرفت و وارد وادی بازنشستگی شد، تولید آن تحت لیسانس نیسان در شرکت سایپا آغاز شد. تاریخ شروع این اقدام نیز ماه فوریه سال ۱۹۸۳ میلادی (بهمن ۱۳۶۱ شمسی) بود، یعنی دقیقاً سی و شش سال پیش؛ البته پیش از این تاریخ و در سال ۱۳۴۹ شمسی، تولید پیکاپ‌های بزرگی با نام نیسان جونیور ۲۰۰۰ یا زامیاد ۲۴ در کارخانه زامیاد آغاز شده بود، این پیکاپ‌ها از ظرفیت حمل باری معادل ۳٫۸ تن برخوردار بودند.

ناگفته نماند که «زامیاد» نام یک شرکت خصوصی خودروسازی بود که در سال ۱۳۴۲ شمسی احداث گردید و محل آن نیز در سه‌راه آذری واقع شده بود، البته در سال ۱۳۵۰ شمسی، محل این کارخانه به جاده تهران – کرج انتقال یافت.

خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی

چری آریزو ۵ یک خودروی کامپکت سدان است که توسط چری تولید شده‌است. این خودرو برای اولین بار در نمایشگاه خودروی پکن سال ۲۰۱۴ معرفی شد. البته نسخه‌ای که در این نمایشگاه معرفی شد نسخه مفهومی این خودرو بود که مدل تولید انبوه در نمایشگاه گوانگژو ۲۰۱۵ معرفی شد.

قیمت آن برای مدل معمولی از ۶۳٬۹۰۰ یوآن تا ۸۲٬۹۰۰ یوآن اعلام شده‌است. این خودرو در ایران توسط شرکت مدیران خودرو عرضه می‌شود.