یک بازی یارانه ای جان نوجوان 16 ساله را گرفت!

اخیرا نرخ اعتیاد به بازی خصوصا در میان نوجوانان افزایش یافته و این موضوع نگرانی‌هایی را به‌دنبال داشته است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، بر اساس گزارشات مخابره شده اخیرا یک پسر 16 ساله در هندوستان پس از چندین روز انجام بی‌وقفه بازی PUBG و اجتناب از مصرف وعده‌های غذایی یا حتی نوشیدن آب، جان خود را از دست داد. گزارش منتشر شده توسط وبسایت India TV خاطرنشان می‌کند که نوجوان 16 ساله ساکن ایالت آندرا پرادش به‌دلیل عدم مصرف آب و غذا دچار کم‌آبی شدید شد. هنگامی‌که خانواده نوجوان متوجه علائم بیماری در فرزند خود شدند؛ وی را به یک بیمارستان خصوصی در شهر Eluru منتقل کردند. در ادامه این پسر نوجوان دچار اسهال شدید شد و ناچارا تحت عمل جراحی قرار گرفت؛ اما متاسفانه وی از این عمل جان سالم به در نبرد.

PUBG یا PlayerUnknown’s Battlegrounds یکی از محبوب‌ترین بازی‌های سبک بتل رویال در سراسر جهان به‌شمار می‌رود. این بازی برای گوشی‌های موبایل، کنسول ایکس‌باکس و کامپیوترهای شخصی ویندوزی قابل دسترس است. این بازی همانند سایر عناوین بازی‌ها در صورت عدم رعایت احتیاط می‌تواند اعتیادآور باشد. اعتیاد پدیده‌ای شایع در میان گیمرهای نوجوان محسوب می‌شود.

در ماه ژانویه امسال نیز یک مورد مرگ ناشی از اعتیاد به بازی PUBG در هندوستان به ثبت رسید. متوفی فردی 25 ساله با نام هرشال ممان بود که در اثر عوارض سکته مغزی ناشی از انجام طولانی‌مدت بازی PUBG Mobile درگذشت. این فرد ساکن شهر پونا از ناتوانی در حرکت دادن بازو و پای راست خود هنگام انجام بازی گلایه کرده بود. وی در یک بیمارستان نزدیک محل سکونت خود تحت مداوا قرار گرفت و در همان جا ابتلای این شخص به خونریزی داخلی مغزی تائید شد. متاسفانه فرآیند درمان موثر واقع نشد و این شخص پس از مدتی درگذشت.

اعتیاد به بازی و چالش‌های بهداشتی مرتبط با آن در چین موجب شده تا موسسات دولتی محدودیت‌های فراوانی را در این حوزه و مشخصا انجام بازی‌های آنلاین اعمال نمایند. اقداماتی از قبیل تشخیص چهره، اعتبارسنجی نام واقعی جهت شناسایی گیمرهای کم‌سن و سال و محدودیت‌های زمانی انجام بازی از جمله سیاست‌های بازدارنده مورد استفاده به‌شمار می‌روند. در صورت ادامه شرایط نگران‌کننده در هندوستان چنین قوانینی احتمالا به‌زودی در این کشور نیز اجرایی خواهند شد.