سایت خبری طلا

طرز تهیه شنیسل مرغ؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

منبع: سایت طلا


برای درست‌کردن یک شنیتسل مرغ جذاب فقط کافی است جسارت استفاده از ادویه‌های مختلف را داشته باشید؛ همین.


به گزارش سایت طلا به نقل از ایرنا زندگی،برای درست‌کردن یک شنیتسل مرغ جذاب فقط کافی است جسارت استفاده از ادویه‌های مختلف را داشته باشید؛ همین.

مواد لازم: 

سینه مرغ: ۱عدد
آب پیاز: نصف پیمانه
آب لیمو: ۳ ق س
زعفران دم کشیده: ۱ ق س
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱ و نیم پیمانه
پودر سیر: ۱ ق چ
ادویه کاری: ۱ ق چ
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت: 

۱. برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را می‌توانید به اندازه‌هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت ۱و نیم تا ۲ سانت برش بزنید. بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب یا تیغه پشت چاقو که پهن‌تر است بکوبیم. برای این کار باید یک نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث می‌شود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.

۲. چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد، اندازه آن یک و نیم برابر می‌شود.
۳. با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمی‌گردانید و بکوبید.بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه می‌کنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت تردتر شود. اجازه می‌دهیم ۳۰ دقیقه در آب پیاز، نمک، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.

۴. در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار می‌کنیم. بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران به آن اضافه می‌کنیم تا خوشرنگ‌تر شود.

۵. مرغ‌های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه‌دار شده می‌غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ می‌گذاریم و دوباره در آرد سوخاری می‌غلطانیم تا همه قسمت‌های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و به اندازه ۱ سانت روغن داخل آن می‌ریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ‌های آغشته به آرد را داخل آن قرار می‌دهیم.
۶. حرارت زیر تابه خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث می‌شود آردها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب می‌شود روغن بیشتری جذب گوشت شود.