غذا ها تاثیرات بسیار متفاوتی را بر روی شما دارند و می توانند سلامتی و بیماری به شما هدیه دهند. یکی از تاثیرات برخی از غذا ها می تواند سردرد های بسیار شدید و یا میگرن باشد.
عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث ایجاد میگرن شود و یکی از آن ها چیزی است که می خورید و یا می آشامید. خوردن بعضی از غذا ها می تواند باعث تحریک بیشتر عوامل دیگر نیز شده و باعث میگرن های شدید شود.
هرچند نمیتوان گفت دقیقا چه غذا هایی و به چه شکلی باعث میگرن می شوند اما ده غذا و نوشیدنی وجود دارد که می توان آن ها را جزو غذا های ایجاد کننده میگرن دسته بندی کرد.
در ادامه لیست این ده غذا را برای شما خواهیم گفت تا با محدود کردن آن ها احتمال درگیر شدن با میگرن را کاهش دهید.
1. کافئین
2. شیرین کننده های مصنوعی
3. الکل
4. شکلات
5. غذا های حاوی مونوسدیم گلوتامات
6. گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس
7. پنیر های چند ماه تا چند ساله مانند پنیر آبی
8. خیارشور
9. غذا های فریز شده
10. غذا های با نمک زیاد