زردچوبه و فلفل سیاه را فقط در ترکیب با یکدیگر مصرف کنید!
زردچوبه که به آن ادویه طلایی نیز می گویند هزاران سال است که در هند برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات زیادی خواص فوق العاده زردچوبه را ثابت کرده است اما شگفتی در ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه است که اثرات بی نظیر آن را افزایش می دهد.
زردچوبه و فلفل سیاه را فقط در ترکیب با یکدیگر مصرف کنید!
زردچوبه که به آن ادویه طلایی نیز می گویند هزاران سال است که در هند برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات زیادی خواص فوق العاده زردچوبه را ثابت کرده است اما شگفتی در ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه است که اثرات بی نظیر آن را افزایش می دهد.
در طی سال های اخیر تحقیقات ثابت کرده است زردچوبه دارای خواص دارویی است. این در حالی است که بیشتر مردم فکر می کنند زردچوبه تنها یک چاشنی است اما در کنار آن نیز فلفل سیاه نیز می تواند برای سلامتی مفید باشد.
هردوی این ادویه ها دارای عناصر اصلی فعال هستند که خاصیت ضدالتهابی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و آنتی اکسیدانی دارند که برای مبارزه با بیماری موثر هستند. همچنین ثابت شده است که فلفل سیاه حاوی پیپرین است که به رفع حالت تهوع، سردرد و هضم ضعیف کمک می کند و دارای خواص ضدالتهابی است.
بیشتر خواصی که برای زردچوبه ذکر می شود به علت وجود کورکومین در آن است اما جذب این ماده به تنهایی در بدن بسیار پایین است اما از طرفی دیگر پیپرین موجود در فلفل سیاه کمک کننده بزرگی برای جذب کورکومین در بدن است در نتیجه اثرات سلامتی آن را افزایش می دهد.
این دو چاشنی غذا در ترکیب با یکدیگر قدرتمند عمل می کنند به اندازه ای که تاثیر گذاری آن ها با داروهای ضدالتهابی برابر است. هردوی آن ها به دلیل تاثیر بر روی کاهش درد و ناراحتی و خواص ضد آرتروزی مورد ستایش قرار می گیرند.
همچنین ترکیب این دو ماده ی غذایی با یکدیگر در پیشگیری از سرطان و تقسیم سلول های سرطانی از جمله پروستات،لوزالمعده، روده بزرگ و سرطان پستان، کاهش نفخ شکم و کمک به هضم غذا و اسپاسم روده نیز موثر هستند.