سایت خبری طلا

آیا پس از خواندن این خبر باز هم دارچین خواهید خورد؟

منبع: healthline


دارچین یکی از خوشمزه ترین و البته پر کاربرد ترین ادویه های داخل آشپزخانه می باشد که در بسیاری از غذا ها و البته نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما در کنار همه مزایای این چاشنی خوشمزه و مفید، خوردن بیش از حد آن می تواند آثار جانبی بسیار بدی برای بدن داشته باشد.


آیا پس از خواندن این خبر باز هم دارچین خواهید خورد؟

دارچین یکی از خوشمزه ترین و البته پر کاربرد ترین ادویه های داخل آشپزخانه می باشد که در بسیاری از غذا ها و البته نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما در کنار همه مزایای این چاشنی خوشمزه و مفید، خوردن بیش از حد آن می تواند آثار جانبی بسیار بدی برای بدن داشته باشد.

دارچین یکی از ادویه هایی می باشد که به شکل گسترده ای در جهان مطرح بوده و از طعم های عالی مورد علاقه افراد می باشد. یکی از معروف ترین کاربرد های این چاشنی ترکیب آن با عسل و شیر داغ است که طعمی فوق العاده را به شما ارائه می دهد.

این چاشنی خوشمزه از نظر سلامتی می تواند در کنترل قند خون و البته کاهش دادن برخی از بیماری های قلبی مفید و مناسب باشد.

در کنار تمام مزایای این ادویه خوشمزه، دارچین حاوی ماده ای به کومارین بوده که می تواند برای بدن خطرناک باشد. تحقیقات نشان داده اند که این ماده می تواند به کبد انسان آسیب وارد کرده و خطر سرطان را افزایش دهد.

در ادامه شش مورد از عوارض جانبی مصرف بسیار بیش از حد دارچین را برای شما خواهیم گفت. البته توجه داشته باشید که میزان کم این ماده بی خطر بوده و می توانید از آن بهره ببرید.

1. می تواند به کبد شما آسیب وارد کند.

2. می تواند ریسک ابتلا به سرطان را از بین ببرد.

3. ممکن است باعث زخم دهان شود.

4. ممکن است باعث افتادن قند خون شود.

5. می تواند باعث ایجاد مشکلات تنفسی شود.

6. ممکن است با دارو های خاصی تداخل داشته باشد.(در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.)