کدام روش بهترین راه برای ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات است؟ پس از گذشت ماه ها از شیوع کرونا و پیدا نکردن واکسن این بیماری همچنان تنها کار مهمی که می توان برای در امان ماندن از این بیماری انجام داد ضدعفونی کردن وسایل و دست ها، رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و در نهایت ضدعفونی کردن مواد مصرفی است که از بیرون تهیه می کنیم مانند میوه ها و سبزیجات.
روش های زیاد و متفاوتی برای ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات وجود دارد. روش هایی که بین مردم رواج پیدا کرده است و خیلی از آن ها روش های قابل اعتمادی نیستند در نتیجه با توجه به جدی بودن این بیماری و شیوع آن بهتر است از شیوه صحیح ضدعفونی کردن مواد خوراکی مانند میوه و سبزیجات پیروی کنید.
مراحل شست و شو و ضدعفونی میوه و سبزیجات:
مرحله اول :برای شستن و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات باید در ابتدا باید دست ها را به خوبی شست.
مرحله دوم: پس از آن محلولی با ترکیب آب و نمک، آب و جوش شیرین و آب و سرکه برای شست و شوهای معمولی و برای ضدعفونی کرونا از محلول های شیمیایی والکلی مخصوص مواد خوراکی استفاده کنید و میوه و سبزیجات را به صورت جداگانه در این محلول ها قرار دهید.
مرحله سوم: ضدعفونی همچنین لازم است به مدت 5 دقیقه میوه و سبزیجات را در این محلول ها بمانند و طور کامل ضدعفونی شوند.
مرحله چهارم: بعد از گذشت پنج دقیقه آن ها را با آب سرد آبکشی کنید.