گل ها فقط برای زیبایی، بو و هدیه نیستند. برخی از آن ها را می توان از روی میز توی بشقاب گذاشته و خورد و از خوردنشان مزایای سلامتی بسیاری را نیز دریافت کرد.
شاید تا به امروز به این موضوع حتی فکر هم نکرده باشید اما برخی از گل های زیبا که از رنگ و بویشان لذت می برید نه تنها قابل خوردن هستند بلکه خواص متعددی نیز دارند.
گل های خوراکی در دستور غذا های مختلف آشپزی در سراسر جهان وجود داشته و با سبک های متفاوت طبخ و مصرف می شوند.
باید توجه داشته باشید که خوردن همه گل ها بی خطر نبوده و می تواند مشکلات سلامتی برای شما ایجاد کند. اما برخی از گل ها برای رنگ و طعم منحصر به فردشان در انواغ غذا ها، سالاد ها و سس ها استفاده می شوند.
در ادامه یازده گل مفید برای سلامتی و البته همراه با مزایای سلامتی را به شما معرفی خواهیم کرد.
1. گل ختمی (هبیسکوس)
2. قاصدک (دندان شیر)
3. اسطوخودوس
4. پیچ امین الدوله
5. نسترن
6. گل گاوزبان
7. خرفه
8. گل محمدی
9. شکوفه کدو
10. بنفشه
11. بابونه