پنیر یکی از بهترین مواد غذایی می باشد که شما می توانید در وعده های غذایی خود بگنجانید و از کلسیوم بسیار بالای آن بهره ببرید. اما در کنار این خوردن پنیر می تواند برای برخی افراد مشکلاتی را ایجاد کند؟ آیا شما نیز از این دسته افراید؟
بین مردم ایران نام صبحانه همیشه با پنیر گره خورده و معمولا کلمه صبحانه اولین چیزی را که در ذهن تداعی می کند پنیر می باشد.
میزان کلسیوم موجود در برخی انواع پنیر حتی از شیر نیز بیشتر بوده دارای انواع ویتامین ها مواد مغذی دیگر می باشد که می تواند به سلامت شما کمک کند.
اما خوردن پنیر در بعضی از موارد می تواند همراه با ریسک نیز باشد. برای مثال افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند ممکن است با خوردن پنیر دچار مشکلات گوارشی و نفخ شوند.
همچنین پنیر دارای پروتئینی به نام کازئین می باشد که افراد حساس به آن نمی توانند آن را مصرف کنند. در کنار این موارد پنیر یک غذا پر کالری بوده و می تواند چاق کننده باشد.
از آنجا که پنیر میزان زیادی نمک به همراه دارد حاوی مقدار زیادی سدیم است. سدیم معمولا باعث پر خوری آسان شده و این می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.
سرانجام نکته آخر این که پنیر فاقد فیبر می باشد و مصرف آن می تواند باعث یبوست شود و مشکلاتی را برای دستگاه گوارش شما به وجود بیاورد.