خام خواری در دنیا طرفداران بسیار زیادی داشته و حتی رژیم های غذایی مختلفی نیز بر اساس خام خواری به وجود آمده اند. هرچند این رژیم ها و به طور کلی خام خواری می توانند مشکلات سلامتی به همراه داشته باشند اما در بعضی از موارد مفید می باشند.
خام خواری همواره می تواند همراه با مشکلات متعددی باشد که از جمله آن ها می توان به انگل ها، مشکلات گوارشی، تغذیه ضعیف و عدم تامین مواد معدنی لازم برای بدن در طولانی مدت باشد.
اما در برخی از موارد و به صورت گاها مصرف آن ها می تواند همراه با مزایایی برای سلامتی نیز باشد. در ایم مطلب قصد داریم تا مزایای ماهی خام را برای شما بگوییم.
یکی از موارد سلامتی ماهی خام کمتر بودن میزان برخی از مواد خطرناک در آن می باشد. همراه با پخت ماهی و دادن حرارت زیاد به آن ماده ای به نام آمین های هتروسیکلیک به وجود می آید. این ماده می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
همچنین ماهی خام دارای میزان بالا تری از اسید های چرب امگا-3 مانند اسید دوکوزاهگزانوئیک می باشد که برای سلامتی بسیار مفید و ضروری می باشند.
به طور خلاصه جنبه هایی از کیفیت مواد غذایی در هنگام پخت آن ممکن است افت کند و از بین برود. توجه داشته باشید که برای مصرف خام ماهی باید حتما به موارد سلامتی و بهداشتی بودن آن اطمینان داشته باشید و نکات مورد نیاز را رعایت کنید تا دچار مشکلات بعدی نشوید.