آیا بعد از خواندن این خبر باز هم عاشق سس گوجه خواهید ماند؟

سس قرمز یا سس گوجه و یا همان کچاب یکی از پرطرفدار ترین سس ها در سطح جهان می باشد که همراه با بسیاری از غذا ها به خصوص فست فود مصرف می شود. اما لازم است بدانید که خوردن این سس می تواند به اتفاقات بسیار بدی منجر شود.

خبر را برای من بخوان

آیا بعد از خواندن این خبر باز هم عاشق سس گوجه خواهید ماند؟


سس قرمز یا سس گوجه و یا همان کچاب یکی از پرطرفدار ترین سس ها در سطح جهان می باشد که همراه با بسیاری از غذا ها به خصوص فست فود مصرف می شود. اما لازم است بدانید که خوردن این سس می تواند به اتفاقات بسیار بدی منجر شود.

به طور کلی سس ها، به خصوص سس های تجاری حاوی مقادیر بسیار زیادی چربی، نمک، شکر و دیگر مواد مضر می باشند که می تواند سلامت شما را به خطر بیاندازد.

گوجه فرنگی موجود در سس گوجه به اندازه ای در شکر و نمک رقیق می شود که تمام خاصیت و ارزش غذایی فروان خود را از دست می دهد.

شیرینی موجود در سس گوجه فرنگی به اندازه ای زیاد می باشد که شما اگر بر روی سیب زمینی سرخ کرده تان شکر بپاشید تفاوت چندانی ایجاد نمی شود.

بهترین راه برای حل این مشکل تهیه سس گرجه فرنگی به وسیله رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر و یا نمک می باشد. لازم است بدانید که در هر بسته سس گوجه فرنگی که شما از بیرون می گیرید حدودا دو گرم قند وجود دارد.

سس گوجه فرنگی خریداری شده از بیرون از جمله غذا های فرآوری شده ای می باشد که مصرف بیش از حد آن می تواند باعث بسیاری از مریضی ها مانند چاقی، دیابت و ... شود.