آبلیمو یک ماده رایج در پخت و پز است. آبلیمو دارای یک طعم و عطر فوق العاده است که در اواخر تابستان شاهد فراوانی آن هستیم. اما در روزهای دیگر سال که به آبلیمو دسترسی نداریم از چه مواد دیگری می توانیم برای جایگزین کردن با ابلیمو استفاده کنیم؟
از آبلیمو به عنوان یک ماده ترکیبی در خوراکی های شیرین مانند مربا و ژله بهره می بریم . به علت PH پایین این ماده یکی اسیدی ترین مواد طبیعی موجود است.
با این حال اگر آبلیمو را برای انجام پخت و پز و تهیه شیرینی جات در دسترس ندارید و یا به آن حساسیت دارید می توانید از مواد زیر به عنوان جایگزین در نقش آبلیمو استفاده کنید.
آب پرتقال
سرکه
اسید سیتریک
پوست لیمو
عصاره لیمو
کرم تارتار