روغن هایی که مصرف می کنید بسیار مضر هستند با این روغن ها جایگزینشان کنید

اگر از طعم غذا های سرخ کرده لذت می برید و دوست دارید آنها را مصرف کنید بهتر است آن ها را در خانه تهیه کرده و با روغن های سالم سرخشان کنید.

خبر را برای من بخوان

روغن هایی که مصرف می کنید بسیار مضر هستند با این روغن ها جایگزینشان کنید


اگر از طعم غذا های سرخ کرده لذت می برید و دوست دارید آنها را مصرف کنید بهتر است آن ها را در خانه تهیه کرده و با روغن های سالم سرخشان کنید.

نوع روغنی که برای سرخ کردن و به طور کلی پخت و پز استفاده می کنید به شدت بر روی سلامتی شما تاثیر گذاشته و می تواند مضر و یا مفید باشد.

روغن هایی که به طور معمول در خانه ها استفاده می شود و بسیار مضر هستند را در ادامه به شما خواهیم گفت تا از این پس با روغن های سالم جایگزینشان کنید.

البته ما در اینجا درباره روغن های مناسب و نامناسب برای سرخ کردن اشاره خواهیم کرد و ممکن است برخی از روغن های ناسالم در این لیست مانند روغن کنجد، اگر در دما های پایین و صرفا برای پخت و پز استفاده شوند بسیار مفید باشند.

روغن های ناسالم برای سرخ کردن:

1. روغن کانولا

2. روغن پنبه دانه

3. روغن ذرت

4. روغن کنجد

5. روغن آفتابگردان

6. روغن دانه انگور

7. روغن سبوس برنج

روغن های سالم برای سرخ کردن:

1. روغن زیتون

2. روغن نارگیل

3. روغن آووکادو