سایت خبری طلا

روغن هایی که مصرف می کنید بسیار مضر هستند با این روغن ها جایگزینشان کنید

منبع: healthline


اگر از طعم غذا های سرخ کرده لذت می برید و دوست دارید آنها را مصرف کنید بهتر است آن ها را در خانه تهیه کرده و با روغن های سالم سرخشان کنید.


روغن هایی که مصرف می کنید بسیار مضر هستند با این روغن ها جایگزینشان کنید

اگر از طعم غذا های سرخ کرده لذت می برید و دوست دارید آنها را مصرف کنید بهتر است آن ها را در خانه تهیه کرده و با روغن های سالم سرخشان کنید.

نوع روغنی که برای سرخ کردن و به طور کلی پخت و پز استفاده می کنید به شدت بر روی سلامتی شما تاثیر گذاشته و می تواند مضر و یا مفید باشد.

روغن هایی که به طور معمول در خانه ها استفاده می شود و بسیار مضر هستند را در ادامه به شما خواهیم گفت تا از این پس با روغن های سالم جایگزینشان کنید.

البته ما در اینجا درباره روغن های مناسب و نامناسب برای سرخ کردن اشاره خواهیم کرد و ممکن است برخی از روغن های ناسالم در این لیست مانند روغن کنجد، اگر در دما های پایین و صرفا برای پخت و پز استفاده شوند بسیار مفید باشند.

روغن های ناسالم برای سرخ کردن:

1. روغن کانولا

2. روغن پنبه دانه

3. روغن ذرت

4. روغن کنجد

5. روغن آفتابگردان

6. روغن دانه انگور

7. روغن سبوس برنج

روغن های سالم برای سرخ کردن:

1. روغن زیتون

2. روغن نارگیل

3. روغن آووکادو