اگر از طعم غذا های سرخ کرده لذت می برید و دوست دارید آنها را مصرف کنید بهتر است آن ها را در خانه تهیه کرده و با روغن های سالم سرخشان کنید.
نوع روغنی که برای سرخ کردن و به طور کلی پخت و پز استفاده می کنید به شدت بر روی سلامتی شما تاثیر گذاشته و می تواند مضر و یا مفید باشد.
روغن هایی که به طور معمول در خانه ها استفاده می شود و بسیار مضر هستند را در ادامه به شما خواهیم گفت تا از این پس با روغن های سالم جایگزینشان کنید.
البته ما در اینجا درباره روغن های مناسب و نامناسب برای سرخ کردن اشاره خواهیم کرد و ممکن است برخی از روغن های ناسالم در این لیست مانند روغن کنجد، اگر در دما های پایین و صرفا برای پخت و پز استفاده شوند بسیار مفید باشند.
روغن های ناسالم برای سرخ کردن:
1. روغن کانولا
2. روغن پنبه دانه
3. روغن ذرت
4. روغن کنجد
5. روغن آفتابگردان
6. روغن دانه انگور
7. روغن سبوس برنج
روغن های سالم برای سرخ کردن:
1. روغن زیتون
2. روغن نارگیل
3. روغن آووکادو