آجیل خام بهتر از آجیل بو داده، یک دروغ بزرگ به شما
آجیل و از جمله آن ها پسته، از میان وعده و خوراکی های بسیار سالم هستند و فواید بسیار زیادی برای سلامتی شما دارند. اما به طور عامل دو نوع آجیل خام و بوداده وجود دارد که نظرات مختلفی وجود دارد که می گوید آجیل خام از تفت داده خاصیت بیشتری دارد. آیا این حقیقت دارد ؟
آجیل خام بهتر از آجیل بو داده، یک دروغ بزرگ به شما
آجیل و از جمله آن ها پسته، از میان وعده و خوراکی های بسیار سالم هستند و فواید بسیار زیادی برای سلامتی شما دارند. اما به طور عامل دو نوع آجیل خام و بوداده وجود دارد که نظرات مختلفی وجود دارد که می گوید آجیل خام از تفت داده خاصیت بیشتری دارد. آیا این حقیقت دارد ؟
آجیل ها و به علاوه پسته به عنوان یک میان وعده بسار سالم به حساب می آیند. آن ها حاوی چربی های سالم، فیبر و پروتئین هستند و منبع بسیار خوبی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها هستند. علاوه بر این تحقیقات نشان داده است که خوردن آجیل دارای مزایای از جمله، کاهش کلسترول،فشارخون، قند خون است.
هردوی آن ها دارای مواد مغذی یکسانی هستند اما بو دادن ممکن است به چربی های سالم آجیل آسیب برساند که دمای بالا و زمان پخت طولانی می تواند بیشترین آسیب را برساند.
آجیل منبع خوبی از مواد مغذی از جمله ویتامین E ، منیزیم و فسفر است.همچنین دارای آنتی اکسیدان هستند. برخی از مواد مغذی موجود در آجیل به گرما حساس هستند و در صورت تفت دادن ازبین می روند و یا کم می شوند.
آجیل های خام بسیار سالم هستند اما ممکن است حاوی باکتری های مضر باشند. با این حال حتی اگر چنین شود بعید است موجی بیماری شما شوند.
از طرف دیگر ، مغزهای بو داده ممکن است حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین های کمتری باشند. برخی از چربی های سالم آن ها نیز آسیب دیده و ممکن است مواد مضر در مقادیر کم تولید کنند.
در پایان، درجه حرارت و مدت زمان بو دادن می تواند تأثیر زیادی داشته باشد. اگر آجیل در دمای پایین تا متوسط 140 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بو داده شود از دست دادن ویتامین به حداقل ممکن می رسد، چربی های سالم آسیب نمی بینند و تشکیل مواد مضر کمتر است.
اگر می خواهید آجیل بو داده بخورید، بخاطر داشته باشید که برخی از مغزهای بو داده ای که در فروشگاه ها فروخته می شوند با نمک چاشنی شده و حتی بعضی از آنها روکش قند دارند.
به جای خرید آجیل های بو داده، آنها را به صورت خام بخرید و ترجیحاً در اجاق گاز تفت دهید. به این ترتیب می توانید دما را بهتر کنترل کرده و از سلامت آن مطمئن باشید.