دانه یا تخم کرفس بسیار ناشناخته و به شکل حیرت انگیزی مفید می باشد. دانه های کرفس همچنین بسیار خوشمزه بوده و برای کسانی که از طعم کرف خوششان نمی آید گزینه بسیار مناسبی می باشد.
دانه کرفس یکی از مهم ترین دارو های استفاده شده توسط طب شرقی برای برونژیت، آنفولانزا و اختلالات پوستی می باشد که از گذشته های دور مورد استفاده قرار می گرفته است.
این ماده غذایی در قالب عصاره و مکمل موجود می باشد. همچنین از دانه های کرفس می توان به عنوان ادویه در آشپزی نیز استفاده نمود.
در ادامه شش مورد از فواید حیرت انگیز خوردن این دانه ها را برای شما خواهیم گفت. شما می توانید با تهیه و مصرف آن ها از مزایای این ماده غذایی خوشمزه بهره ببرید.
1. سرشار از مواد مغذی مهم مانند فیبر، روی، کلسیوم و آهن می باشد.
2. به بهبود سلامت استخوان های شما کمک می کند.
3. به تولید بیشتر گلبول های قرمر خون کمک می کند.
4. سطح قند خون را کنترل می کند.
5. با باکتری های موجود در بدن مبارزه می کند.
6. دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد.