بسیاری از افراد معتقدند که تخم مرغ با رنگ پوسته قهوه ای سالم تر از تخم مرغ با پوسته سفید می باشد در حالی که برخی معتقدند که تخم مرغ با پوسته سفید بهتر و در عین حال خوشمزه تر می باشد. در این مطلب قصد داریم تا بررسی کنیم که آیا واقعا تفاوتی وجود دارد؟
به طور کلی مهم ترین دلیلی که رنگ پوسته تخم مرغ را مشخص می کند نژاد مرغ می باشد. البته برخی عوامل دیگر مانند محیط، رژیم غذایی و سن مرغ نیز می تواند تاثیر گذار باشد. هرچند این عوامل تنها در تیره، یا روشن بودن و عوامل این چنینی تاثیر گذاشته و عامل اصلی رنگ تخم مرغ همان نژاد می باشد.
تحقیقات نشان داده است که اندازه و رنگ پوسته تاثیری در سلامت تخم مرغ نداشته و انواع تخم مرغ از نظر مواد مغذی بسیار مشابه بوده و به یک میزان سالم هستند.
در مورد طعم نیز دقیقا مانند سلامت تخم مرغ هر دو تخم مرغ های قهوه ای و سفید طعم مشابهی داشته و تفاوت قابل تشخیصی ندارد.
هرچند لازم است توجه داشته باشید که محیط مرغ و به ویژه تغذیه مرغ می تواند در هر دو سلامت و مزه تخم مرغ تاثیر داشته باشد.