سایت خبری طلا

معجزه بی نظیر پای مرغ در بدن

منبع: سایت طلا


پای مرغ حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آن‌ها نیست.


به گزارش سایت طلا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،پای مرغ به عنوان یک غذای ایرانی شناخته شده است و طرفداران خاص خود را دارد، این غذا سرشار از کلاژن است. کلاژن یک ماده مفید برای حفظ سلامت جسمانی و جوانی، تقویت استخوان ها و کشش پوست است، اما بسیاری از افراد تمایل چندانی به مصرف پای مرغ نداشته و آن را به صورت کامل از برنامه غذایی خود حذف کرده اند.

پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم و فسفر است، همین عامل باعث بازسازی پوست، از بین رفتن چین و چروک پوست، تقویت سیستم ایمنی، تسریع زخم ها،  سلامت لثه ها، جلوگیری از شکستگی، مانع بروز پوکی استخوان، کمک به رشد قد کودکان و تقویت عروق خونی خواهد شد.

هر ۱۰۰ گرم پای مرغ دارای ۲۱۵ عدد کالری بوده که چربی‌ها و کلسترول، بیشترین سهم کالری آن را تشکیل خواهند داد. باید دانست که به طور متوسط هر یک عدد پای مرغ حدود ۳۰ گرم وزن و ۷۳ کالری داشته که ۴۵ کالری آن را چربی ایجاد می‌کند.

 

فواید مصرف پای مرغ 

۱- بهترین درمان برای پوکی استخوان

۲- بهترین درمان برای بیماری راشیتیسم

۳-  از پوسیدگی مفصل‌ها و غضروف‌های بدن جلوگیری می‌کند

۴- بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش

۵- جایگزینی مناسب برای قرص‌های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی

۶- مناسب برای درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید

۷- کمکی برای رشد بهتر کودک و نوجوان

۸- منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین

۹- ترمیم کننده شکستگی استخوان

۱۰- بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر

افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

پای مرغ دارای کلسیم، ویتامین‌D و ژلاتین فراوانی است که برای درمان آرتروز، روماتیسم و شکستگی استخوان‌ها بسیار توصیه می‌شود.

بدن توانایی تولید ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی مورد نیاز را ندارد، اما با استفاده از پای مرغ می‌توانید این مواد را تأمین کنید. طبق توصیه پزشکان و متخصصان ، استفاده از عصاره پای مرغ در سوپ بسیار مفید است. از این فرآورده می‌توان در درمان و ترمیم نکروز استفاده کرد.

تقویت بینایی

پای مرغ به علت وجود ترکیباتی از جمله ویتامین A که حاوی رتینول، آلفا، بتاکاروتن و لیکوپن بوده، برای تقویت بینایی مفید است. به دلیل ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در مرغ استفاده از آن موجب پیشگیری از اختلالات پوستی و در نتیجه شفاف شدن پوست می‌شود.

مصرف پای مرغ بدون كندن پوست آن بسيار در درمان افسردگی و اضطراب مؤثر است، همچنین باعث تقویت سیستم گوارشی شده و از ریزش مو و سفید شدن آن‌ جلوگیری می‌کند.