روغن پالم، بهتر از بسیاری دیگر از روغن هایی که مصرف می کنید
روغن پالم یکی از روغن هایی است که در سراسر جهان به شکل وسیعی از آن در آشپزی استفاده می شود و بسیار بحث بر انگیز نیز می باشد. با ما همراه باشید تا درباره این روغن بیشتر بدانید.
روغن پالم، بهتر از بسیاری دیگر از روغن هایی که مصرف می کنید
روغن پالم یکی از روغن هایی است که در سراسر جهان به شکل وسیعی از آن در آشپزی استفاده می شود و بسیار بحث بر انگیز نیز می باشد. با ما همراه باشید تا درباره این روغن بیشتر بدانید.
بسیاری معتقدند که روغن پالم یک روغن مضر بوده و می تواند مشکلات زیست محیطی ایجاد کند. همچنین برای سلامت قلب نیز می تواند خطرناک باشد.
اما برخی دیگر نیز بر خلاف دسته پیشین معتقدند که این روغن یک روغن سالم بوده و به خصوص به دلیل ترکیب شیمیایی روغن برای سرخ کردن بسیار مناسب می باشد.
روغن پالم از میوه گوشتی نخل های روغنی به دست آمده و در نوع تصفیه نشدن آن به دلیل رنگ قرمز این روغن از آن با عنوان روغن نخل های قرمز نیز یاد می شود.
به طور کلی روغن پالم یک سوم کل تولید روغن های گیاهی در جهان را تشکیل می دهد که از این جهت می توان گفت یکی از محبوب ترین روغن ها در سراسر جهان می باشد.
روغن پالم برای سرخ کردن یک روغن بسیار مناسب بوده و در برخی از غذا ها مانند شکلات، نان های پخته شده با روغن، شیرینی ها و کرم کافه وجود دارد.
برخی از تحقیقات نشان داده اند که روغن پالم می تواند مزایای سلامتی مانند بهبود سلامت مغز، بهبود سلامت قلب و بهبود وضعیت ویتامین A را به دنبال داشته باشد.
هرچند باید توجه داشت که برخی از تحقیقات نشان داده اند که ممکن است روغن پالم خطراتی بالقوه برای قلب داشته باشد اما نشان داده نشده است که کاملا با بیماری قلبی مرتبط می باشد.
بیشتر جنجال های موجود بر روی روغن پالم بحث های محیط زیستی می باشد چرا که کاشتن نخل های روغنی برای تولید این روغن باعث جنگل زدایی شده است.
در مجموع می توان گفت که روغن پالم روغنی نسبتا سالم و با مزایای سلامتی می باشد اما به دلایلی که اشاره شد بهتر است از مارک های معتبر و دارای گواهی های اخلاقی این روغن را تهیه کنید.
همچنین همواره روغن های مناسب دیگری مانند روغن زیتون و روغن نارگیل وجود دارد که بهتر است آن ها را نیز در کنار این روغن مصرف کنید.