فلفل قرمز یکی از پر طرفدار ترین ادویه ها در سراسر جهان است که در غذا های مختلفی به کار می رود. این ادویه فوق العاده تند بوده و می تواند اثرات مختلفی بر روی سلامتی شما بگذارد.
فلفل قرمز در کنار مزایای سلامتی بسیار زیاد خود از جمله درمان درد و آرتروز دارد، می تواند باعث مشکلات سلامتی گوارشی نیز بشود و به همین دلیل شما باید با احتیاط بسیار زیادی دست به مصرف آن بزنید.
در صورتی که شما به شکلی زیاد و نا متعادل از این فلفل استفاده کنید ممکن است با مشکلاتی مانند اسهال، حالت تهوع، استفراغ و درد معده مواجه شوید.
دلیل اصلی این اتفاق ماده ای به نام کپسایسین در فلفل می باشد که باعث تند بودن فلفل می باشد. این ماده دلیل مسهل بودن غذا های تند و اشکال در دستگاه گوارش می باشد.
در صورتی که به غذا های پر ادویه علاقه دارید می توانید فلفل را با پودر خردل یا پاپریکای آسیاب شده جایگزین کنید که ماده کپسایسین را ندارد و اقرات بسیار خفیف تری بر روی معده می گذارد.