با این روش یک موز سیاه شده را به یک موز زرد و تازه تبدیل کنید
برنج یکی از مواد غذایی بسیار رایج در آشپزخانه ها می باشد که از خواص بسیار زیادی نیز برخوردار است. اما خواص این ماده غذایی تنها به خوردن آن محدوده نشده و کاربرد های بسیار دیگری نیز دارد.
با این روش یک موز سیاه شده را به یک موز زرد و تازه تبدیل کنید
برنج یکی از مواد غذایی بسیار رایج در آشپزخانه ها می باشد که از خواص بسیار زیادی نیز برخوردار است. اما خواص این ماده غذایی تنها به خوردن آن محدوده نشده و کاربرد های بسیار دیگری نیز دارد.
یکی از معروف ترین این کاربرد ها که شما نیز احتمالا آن را شنیده اید قرار دادن تلفن همراه افتاده در آب درون کیسه برنج می باشد.
این قابلیت برنج به دلیل جذب رطوبت قوی آن می باشد که در کمد لباس نیز بسیار به کار می آید. شما می توانید با قرار دادن یک کیسه کوچک برنج در کمد لباس ها از مرطوب شدن لباس ها جلوگیری کنید.
اما این تنها استفاده مفید از برنج درون کمد لباس نیست. با قرار دادن برنج در کمد لباس و افزودن چند قطره روغن با بوی مطبوع کمد شما تبدیل به مکانی با بوی بسیار خوب می شود.
اما حالا می رسیم به عجیب ترین استفاده برنج یعنی تبدیل یک موز سیاه شده به موزی کاملا تازه و زرد.
ابتدا موز را درون یک کیسه زیپ دار برنج قرار دهید به شکلی برنج همه اطراف موز را بپوشاند. سپس پس از یک ساعت موز را از درون کیسه درآورده و با سشوار به آن حرارت دهید.
بعد از این کار می بینید که موز سیاه شده درون یخچالتان حالا تبدیل به یک موز با رنگ زرد درخشان شده است.