یک لیوان چای و یا قهوه در کنار یک تکه کوچک بیسکوییت یا شیرین تصویری محبوب که امروزه زیاد آن را مشاهده می کنید. دمنوش ها و چای های زیادی طرفداران خودشان را پیدا کرده اند اما معجزه آن ها فراموش شده است، چای زنجبیل.
جای سیاه، چای سبز، دمنوش میوه های ترش، دمنوش به لیمو و اما چای زنجبیل که آن را فراموش کرده اید.
زنجبیل بر پایه های تاریخی خود که آسیا می اید و برای درمان معده درد، اسهال و حالت تهوع استفاده می شده است گیاهی تضمین شده و علمی برای درمان بیماری ای مختلفی است.
ادعاهای بهداشت فراوانی در پشت زنجبیل محبوب وجود دارداگرچه که همه آن ها از 2500 سال پیش و از ریشه ای آسیایی می ایند.
در یافته های جدیدتر نیز کشف شده است که تهوع را تسکین می دهد، علائم ناشی از آرتریت روماتوئید و آرتروز را کاهش می دهد، سطح قند خون و کلسترول را کاهش می دهد، از لخته شدن خون جلوگیری می کند و حتی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.
در رابطه سرطان و زنجبیل، به علت وجود یک ترکیب ضداکسیدان و ضد التهاب قوی دارای اثرات مهارکننده سرطان است. در مواردی دیگر می تواند در کاهش کلسترول خون موثر باشد و منجر به کمترل قندخون شود. همچنین دردهای عضلانی و مربوط به آرتروز را نیز بهبود می بخشد.
اگر از عطر و طعم زنجبیل لذت می برید آن را به چای یا آب مصرفی خودتان اضافه کنید تا میزان آب مصرفی روزانه و لازم تان را بالا ببرید.