سایت خبری طلا

بهترین روغنی که می توانید برای پخت و پز می توانید استفاده کنید

منبع: health.usnews


انتخاب روغن برای مصرف روزانه کار بسیار دشواری است. چه به علت وجود ترانس و یا کلسترول در برخی از برندها و چه به علت نوع مصرف آن ها و یا فواید و ضرر های آن ها برای سلامتی .یکی از این روغن ها روغن نارگیل است که علاوه مصرف خوراکی مصرف درمانی نیز دارد.


آیا بهترین روغن پخت و پز روغن نارگیل است؟

انتخاب روغن برای مصرف روزانه کار بسیار دشواری است. چه به علت وجود ترانس و یا کلسترول در برخی از برندها و چه به علت نوع مصرف آن ها و یا فواید و ضرر های آن ها برای سلامتی .یکی از این روغن ها روغن نارگیل است که علاوه مصرف خوراکی مصرف درمانی نیز دارد.

روغن ها امروزه با ادعای بهداشتی زیادی احاطه شده اند که برخی از آن ها درست وبرخی دیگر کاملا آسیب زننده هستند. نارگیل یکی از روغن های است که با این ادعاهای بهداشتی بالا آمده است.

یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل حاوی 120 کالری است که مشابه روغن های دیگر است. همچنین از چربی های اشباع شده تشکیل شده است که در دیگر روغن ها نیز قابل مشاهده است اما تفاوت آن با چربی گوشت و کره در این است که چربی اشباع شده در روغن نارگیل گیاهی است.

و نکته بعدی در مورد روغن نارگیل در این است که چربی اشباع شده باعث افزایش کلسترول بد خون می شود که در نهایت منجر به بیماری قلبی می شود اما در مورد روغن نارگیل چربی های اشباع شده آن با یک زنجیره متوسط باعث افزایش کلسترول خوب در بدن می شود.

ادعاهای سلامتی در مورد روغن نارگیل بیان می کنند که :

روغن نارگیل برای قلب شما مفید است.

روغن نارگیل در درمان سرطان نقش دارد.

روغن نارگیل خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.

روغن نارگیل در داشتن احساس سیری و کاهش وزن کمک کننده است.

برای استفاده از روغن نارگیل برای پخت و پز از حرارت ملایم استفاده کنید نوع تصفیه شده و بکر آن فاقد بو و طعم هستند. روغن نارگیل بکر و تصفیه نشده به صورت جامد در می آید و می تواند از آن در دمای محیط خانه نگهداری کنید و تا 2 سال دوام و ماندگاری دارد.