خرما یکی از پرطرفدار ترین و سالم ترین تنقلات در ایران شناخته می شود که مصرف حداقل 3 دانه از آن در طول روز توصیه شده است اما هیچ گاه از خود پرسیده اید چه چیز می تواند انقدر ارزش خرما را بالا ببرد؟
خرما میوه نخل خرما است که در بسیاری از مناطق گرمسیری جهان رشد می کند. خرما در سراسر جهان در سال های اخیر محبوب شده است.
تقریبا تمام خرمایی که در کشور های غربی فروخته می شود خشک است. می توانید بر اساس شکل ظاهری خشک بودن یا نبودن خرما تشخیص دهید. یک پوست چروکیده نشان می دهد که آن ها خشک شده اند ، در حالی که یک پوست صاف نشان دهنده شادابی است.
بسته به انواع مختلف آن، خرما تازه از نظر اندازه نسبتاً کوچک است و از قرمز روشن تا زرد روشن دارای رنگ است. خرما همچنین جویدنی با طعم شیرین است که از برخی مواد مغذی مهم بسیار غنی است.
در ادامه 8 مزیت از خوردن خرما را بخوانید تا به این باور برسید که خرما بر هر درد بی درمان دواست!
خشک شده خرما میزان کالری بیشتری نسبت به تازه آن دارد.
دارای آنتی اکسیدان های قوی است که به سلامتی کمک می کنند.
یک منیع مغذی از فیبر هستند.
در بالا بردن کارکرد و سلامت مغز بسیار حائز اهمیت است و آن را ارتقا می دهد.
مراحل و مدت زمان بارداری را برای زنان کاهش می دهد.
خرما دارای فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که در سلامت استخوان ها بسیار می تواند کمک کننده باشد.
خرما به دلیل داشتن فیبر و آنتی اکسیدان در کنترل فشار خون و قند خون و دیابت موثر است.
شما به راحتی می توانید این میوه شیرین را به خوراکی های روزانه خود و خانواده تان اضافه کنید و از آن لذت ببرید.