لبنیات کم چرب و چاقی یا لبنیات پرچرب و لاغری، انتخاب شما کدام است؟

از ده سال پیش تصور می شد که چربی های اشباع موجود در لبنیات یکی از اصلی ترین عوامل مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی می باشد اما مطالعات جدید نشان داده اند که به این گونه نمی باشد.

خبر را برای من بخوان

لبنیات پرچرب بخورید تا لاغر شوید


از ده سال پیش تصور می شد که چربی های اشباع موجود در لبنیات از جمله شیر یکی از اصلی ترین عوامل مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی می باشد اما مطالعات جدید نشان داده اند که به این گونه نمی باشد.

از سال 1940 تا به این جا پزشکان فکر می کردند که یک رژیم کم چربی می تواند جلوی مشکلات قلبی و سکته مغذی را بگیرد و بسیار سالم تر از یک رژیم پرچرب است.

اما امروزه و با تحقیقات جدید مشخص شده است که ما دو نوع چربی داریم که به آنها چربی خوب و چربی بد می گویند.

چربی موجود در لبنیات از نوع خوب بوده و در تحقیقات نشان داده شده است که هیچ ارتباطی میان آن و مرگ و میر های ناشی از بیماری های قلبی وجود ندارد.

همچنین به طور معمول محصولات لبنی کم چرب مملو از شکر بوده که می تواند وزن شما را افزایش داده و منجر به بیماری های مختلفی شود.

لبنیات کم چرب به دلیل شکر بسیار زیادی که دارند می توانند چاق کننده باشند در حالی که لبنیات پرچرب سرشار از چربی های مفید بوده که به سلامت شما کمک می کند.

البته شما همچنان باید به میزان مصرف خود توجه کرده و از مصرف بیش از اندازه خودداری کنید. مفید بودن هر چیزی اندازه داشته و میزان زیاد آن می تواند به زهری مهلک تبدیل شود.