میوه ای که آن را با غذایتان می خورید!
زیتون برخلاف تصورتان نوعی میوه است و از خوشمزه ترین چاشنی های غذا به حساب می آید. همواره به آن به چشم یک چاشنی نگاه کرده ایم و روغنش را ازنظر سلامتی ستوده ایم. این خطایی است که همه ما مرتکب شده ایم و از خواص خوردن زیتون غافل بوده ایم.
میوه ای که آن را با غذایتان می خورید!
زیتون برخلاف تصورتان نوعی میوه است و از خوشمزه ترین چاشنی های غذا به حساب می آید. همواره به آن به چشم یک چاشنی نگاه کرده ایم و روغنش را ازنظر سلامتی ستوده ایم. این خطایی است که همه ما مرتکب شده ایم و از خواص خوردن زیتون غافل بوده ایم.
زیتون میوه کوچکی است که بر روی درخت زیتون رشد می کند. زیتون به دسته ای از میوه های تعلق دارد که به آن ها میوه های سنگی می گویند مانند انبه، گیلاس، هلو، بادام پسته که به این گروه تعلق دارند.
زیتون دارای مقدار زیادی ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان ها است مطالعات دانشمندان نشان داده است که آن ها می توانند برای قلب مفید باشند و از پوکی استخوان و سرطان محافظت کنند.
چربی های سالم موجود در زیتون برای تولید روغن زیتون به کار گرفته می شود. از زیتون اغلب در سالاد، ساندویچ، پیتزا و چاشنی به همراه غذا بهره می برند.
زیتون بر 2 نوع است یک نوع زیتون که در حالت نارس خود به رنگ سبز است و پس از رسیده شدن به رنگ سیاه درمی آید و نوع دیگر آن که در هر دو حالت رسیده و نارس به رنگ سبز است.
اما از خواص زیتون چه می دانید؟
دارای شکر، فیبر، آب فراوان و فاقد چربی
یک منبع مغذی از ویتامینE، آهن، مس، سدیم . کلسیم
حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان
جلوگیری از بیماری قلبی
مانع از آسیب های کبدی
تنظیم چربی خون
کاهش التهاب و فشار خون
بهبود استخوان ها
پیشگیری از سرطان
این نکته را به یاد داشته باشید اگر دارای علائم آلرژی هستید از خوردن زیتون پرهیز کنید و از خوردن زیتون در مقادیر زیاد پرهیز کنید زیرا به دلیل داشتن برخی فلزات و مواد معدنی می تواند منجر به ایجاد سرطان در شما شود.