بلال یکی از خوراکی های فصلی بوده که درواقع همان ذرت است. بلال یکی از خوراکی های بسیار محبوب شب های سرد سال می باشد که افراد زیادی شیفته آن هستند اما این غذای دوست داشتنی می تواند عوارض زیادی را نیز به همراه داشته باشد.
ذرت یکی از سبزیجات نشاسته ای است که از قرن ها پیش در سراسر جهان مصرف می شده است. هرچند ذرت سرشار از فیبر و انواع مواد مغذی بوده اما به برخی از دلایل فواید آن برای سلامتی بحث برانگیز و جنجال برانگیز بوده است.
در ادامه به شما برخی از معایب خوردن ذرت را خواهیم گفت. اگر همچنان قصد دارید به خوردن ذرت به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود ادامه دهید سعی کنید تا عوارض جانبی آن را به شکل های دیگر از بین ببرید.
1. ذرت می تواند قند خون را افزایش داده و باعث بالا رفتن وزن شما شود.
ذرت حاوی نشاسته بسیار بالایی بوده و می تواند باعث افزایش قند خون و وزن شما شود. این موضوع همچنین برای افراد دیابتی حاد تر شده و در برخی موارد باید به طور کامل از مصرف آن پرهیز کنند.
یک مطالعه نشان داد که بر خلاف سیب زمینی، نخودفرنگی و سایر سبزیجات نشاسته ای، هر وعده روزانه ذرت می تواند تا 900 گرم وزن فرد را در بازه های چهارساله افزایش دهد.
2. ذرت غالبا اصلاح ژنتیکی شده و طبیعی نمی باشد.
بیشتر ذرت تولید شده در جهان به دلایلی مانند پیشگیری از آفات اصلاح نژاد شده اند. تحقیقات در زمینه سلامت سبزیجات اصلاح نژاد شده محدود و متناقض است.
با وجود اینکه برخی از تحقیقات معتقدند که این محصولات مانند محصولات طبیعی بوده و ضرری ندارند برخی از تحقیقات نیز معتقدند که محصولات اصلاح نژاد شده می توانند برای اندام هایی مانند کلیه و کبد مضر و خطرناک باشند.