شلغم یکی از منفور ترین آنتی بیوتیک های طبیعی است که نه تنها بچه ها که بزرگ تر ها نیز از آن فرار می کنند. با این حال باز هم نمی توان از خواص بینظیر و فوق العاده آن برای بدن چشم پوشی کرد. اما خواص شلغم در خود غده ی آن پنهان نیست. مطلبی که کسی از آن خبر ندارد.
شلغم به عنوان یکی از گیاهان غده ای است که در خاک رشد می کند و به دلیل خواص آنتی بیوتیکی که دارد برای درمان سرماخوردگی و عفونت ها خوردن آن را بسیار توصیه می کنند.
در معنای دقیق تر شلغم دارای برگ های بزرگ به رنگ سبز است و دارای ریشه ای نازک در انتهای آن که غده و ریشه شلغم به طور کلی در زیر خاک قرار می گیرد تا زمن برداشت آن برسد.
کاری که همه ما در هنگام خوردن شلغم انجام می دهیم این است که برگ ها و ریشه آن را جدا می کنیم و دور می اندازیم و سپس قسمت غده مانند آن را می پزیم. اشتباه دقیقا در همین جاست که سر و ته شلغم نه تنها اضافی نیست بلکه مانند خود شلغم سرشار مواد مغذی هستند.
برگ شلغم و ریشه های آن بر خلاف تصورتان به اندازه خود شلغم می توانند در سلامتی شما معجزه کنند:
منبع مغذی از آنتی بیوتیک و ضدعفونت هستند.
کم خونی را رفع می کنند.
در بلند شدن قد کودکان تاثیرگذار است.
به دلیل داشتن گوگرد سنگ کلیه را نابود می کند.