خیارشور یکی از دوست داشتنی ترین غذا هایی است که افراد آن را در سرتاسر جهان مصرف می کند. خیارشور عضو جدا نشدنی بسیار از غذا ها از جمله اکثر ساندویچ ها نیز می باشد اما باید در خوردن آن احتیاط بسیاری انجام شود.
خیارشور یک خوراکی همراه نمک بسیار زیادی است که می تواند عوارض جانبی جدی برای بدن داشته باشد. مهم ترین عارضه ای که نمک برای بدن انسان ایجاد می کند فشار خون است که می تواند با بیماری های قلبی مرتبط باشد.
طبق گفته کارشناسان تغذیه دو عدد خیارشور کوچک می تواند 600 میلی گرم سدیم برای شما به ارمغان بیاورد که بیش از یک چهارم میزان مجاز روزانه است. بدین معنا که شما اگر 8 عدد خیارشور کوچک بخورید و دیگر هیچ نمکی نیز مصرف نکنید بیش تر از میزان مجاز روزانه سدیوم مصرف کرده اید.
مصرف بیش از حد سدیوم به جز فشار خون می تواند باعث مشکلات دیگری از جمله سرطان نیز بشود. دانشمندان نشان داده اند که مصرف سدیوم بالا در کنار مشروبات الکلی از مهم ترین دلایل ابتلا به سرطان معده می باشد.
البته باید توجه کنید که خیارشور مزایای زیادی نیز برای بدن شما دارد پس حذف کامل آن نمی تواند کار عاقلانه ای باشد. سعی کنید که میزان مصرف نمک خود را کم کرده و حجم زیادی خیارشور نخورید. در کنار اینها یکی از بهترین راه ها برای کم کردن مشکل نمک خیارشور می تواند درست کردن آن در خانه باشد.