دیگر هیچ گاه بادمجان های خود را سرخ نکنید

بادمجان یکی از مشهورترین صیفیجات است که در ابعاد و انواع مختلفی در بازار موجود است. بادمجان در حالت های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد از مصرف آب بادمجان، کبابی، آبپز و سرخ کرده. بادمجان علاوه بر طعم و عطر بسیار لذیذی که دارد می تواند خاصیت و فواید فراوانی را برای سلامتی شما داشته باشد. اما از طرفی می تواند بزرگترین آسیب ها را به بدن شما وارد کند.

خبر را برای من بخوان

دیگر هیچ گاه بادمجان های خود را سرخ نکنید


بادمجان یکی از مشهورترین صیفیجات است که در ابعاد و انواع مختلفی در بازار موجود است. بادمجان در حالت های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد از مصرف آب بادمجان، کبابی، آبپز و سرخ کرده. بادمجان علاوه بر طعم و عطر بسیار لذیذی که دارد می تواند خاصیت و فواید فراوانی را برای سلامتی شما داشته باشد. اما از طرفی می تواند بزرگترین آسیب ها را به بدن شما وارد کند.

یک وعده بادمجان می تواند حداقل 5٪ از نیاز روزانه فرد به فیبر، مس، منگنز، B-6 و تیامین را تأمین کند. همچنین حاوی ویتامین ها و مواد معدنی دیگری است.علاوه بر این، بادمجان ها منبعی از ترکیبات فنلی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند. غذاهایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند ممکن است به جلوگیری از طیف وسیعی از بیماری ها کمک کنند.

به طور کلی بادمجان می تواند برای تقویت استخوان ها، درمان و کاهش کم خونی، بهبود سلامت قلب و عروق و کنترل دیابت بسیار کاربرد دارد.

همچنین در کاهش کلسترول خون

پیشگیری از سرطان

تقویت سلامت قلب

کنترل وزن

تقویت بینایی نیز دارای نقش اساسی است.

اما به یاد داشته باشید در صورتی که این صیفی پرخاصیت را سرخ کنید تمامی خواص و فوایدی که برای شما شرح دادیم از بین خواهند رفت و دیگر فوایدی از خوردن آن نصیب تان نخواهد شد. بهترین راه برای مصرف آن پوره و کبابی شده آن است.