شناسایی ۸۸۶۴ بیمار جدید کرونا /مجموع بیماران به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید!/هشدارها و توصیههای وزارت بهداشت درباره رستوران ها
سخنگوی وزارت بهداشت، گفت: در شبانه روز گذشته ۴۲۴ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند و به این ترتیب شمار جانباختگان بیماری در کشور به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.
به گزارش سایت طلا،سیما سادات لاری، گفت: از دیروز تا امروز ۱۶ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۸۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۲۳۴ نفر از آنها بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۵۰۹ هزار و ۹۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: ۵۴۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی افزود: تا کنون پنج میلیون و ۱۴۷ هزار و ۲۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری گفت: استان های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی افزود: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
هشدارها و توصیههای وزارت بهداشت درباره رستوران ها
دکتر سیما سادات لاری، گفت: در ایام همهگیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارد سفارش غذا دهند.
وی افزود: در صورت داشتن بیماری زمینهای اکیدا از رفتن به رستورانها خودداری کنند. از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویه نامناسب دارند اجتناب کنید.
لاری ادامه داد: از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، همچنین شستوشو و ضدعفونی کردن دستها را قبل و بعد از صرف غذا فراموش نکنید، برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنیهای بستهبندی شده سفارش دهید و از نیهای یکبارمصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید.
وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید در بستههای یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بستهبندی یکبارمصرف دارای محوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.