این مطلب به گوش همه ما آشنا است که برخی مواد غذایی به صورت منجمد و یا کنسرو شده و حتی خشک شده خواص بیشتری نسبت به تازه همان مواد غذایی دارند. یکی از مهم ترین آن ها لیموترش است که از آن بی خبر بوده اید.
خشک شده ی برخی میوه ها مانند کشمش با تازه آن ها یعنی انگور متفاوت هستند و مواد مغذی در آن ها نیز با یدگر تفاوت پیدا می کنند.
این بار مورد هدف ما لیمو ترش است. به شما توصیه می کنیم یک لیمو ترش تازه را منجمد کنید و مورد استفاده قرار دهید. لیمو ترش سرشار از ویتامین C است اما لیمو ترش یخ زده 10 برابر حاوی مواد معدنی، روی ، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و 3 برابر حاوی ویتامین های E-A-B است.