گوجه فرنگی یکی از پرخاصیت ترین صیفی جاتی که می شناسید که طرفداران زیادی نیز دارد. به اعتقاد برخی این صیفی جز میوه ها نیز به حساب می آید. از گوجه فرنگی به روش های مختلفی استفاده می شود اما بهتر است به یاد داشته باشید نباید پوست کبابی گوجه را بخورید.
برخی از طرفداران گوجه فرنگی معتقد هستند که گوجه فرنگی باید در دسته میوه ها قرار بگیرد در نتیجه می توانید بفهمید که خاصیت های فراوانی که این صیفی دارد چقدر دارای اهمیت است.
گوجه فرنگی به شکل های مختلفی قابل استفاده است شما می توانید آن را به صورت سس، آبپز، کبابی و سرخ کرده مورد مصرف قرار دهید.
مسئله ای که باید به آن توجه کنید این است که اگر گوجه فرنگی را برای مصرف خود به صورت کبابی در می آورید نباید پوست آن را مصرف کنید.
پوست گوجه فرنگی کبابی به علت سوخته بودن سرطان زاست، از خوردن آن جدا خودداری کنید. یکی از عوامل اصلی سرطان های مری، معده و روده مصرف مواد غذایی سوخته است. ته دیگ هم می تواند جز همین دسته باشد. گوجه در صورت کبابی شدن مقدار زیادی از ویتامین C خود را هم از دست می دهد.