سیب زمینی یکی از پرمصرف ترین سبزیجات در سراسر دنیا است. یکی از خوشمزه ترین خوراکی های دنیا که به هرطریقی می توانید آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در کنار لدت بردن می توانید از فواید آن بهره مند شوید اما نوع نگهداری ما از هر ماده غذایی مفید می تواند آن را سمی ترین ماده روی زمین تبدیل کند.
سیب زمینی به ترتیب بعد از برنج، گندم و ذرت در رتبه چهارم پرمصرف ترین مواد غذایی در دنیا قرار دارد.سیب زمینی اغلب به عنوان یک غذای راحت در نظر گرفته می شود که می توانید به هر طریقی که می خواهید آن را طبخ کنید اما اگر سرخ شده باشند می توانند منجر به افزایش وزن، دیابت و بیماری های قلبی شود. در مواردی که مصرف بیش از حد دارند می تواند خطر مرگ را نیز افزایش دهد.
سیب زمین به طور بالقوه به علت داشتن نشاسته ی بسیار خاصیت چاق کنندگی دارد اما در کنار آن دارای فوایدی برای سلامتی است که می توانید با طبخ و استفاده صحیح از آن ها بهره مند شوید.
فوایدی مانند: کاهش فشار خون، افزایش عملکرد مغز و سلامت سیستم عصبی، کاهش التهاب، کمک به سلامت قلب و کمک به دستگاه گوارش را دارا است.
اما این نکته مهم ترین مسئله درباره سیب زمینی است که می تواند آن را به یک عامل مهم سرطان زا تبدیل کند. از سیب زمینی در یخچال هیچ گاه نگهداری نکنید زیرا موجب ایجاد ماده ای به نام آکریلامید در آن می شود. ماده آکریلامید ماده ای سرطان زا است.