سایت خبری طلا

لوبیا بخورید و نفخ نکنید

منبع: سایت طلا


لوبیا یکی از حبوبات مشترک و پرمصرف در بین تمام مردن جهان است. لوبیا از دیرباز به این امر معروف است که اگر پیش از پخت و خورده شدن در مدت زمانی خیسانده نشود می تواند باعث تولید نفخ می شود. این تنها یک دروغ بزرگ است.


لوبیا بخورید و نفخ نکنید

لوبیا یکی از حبوبات مشترک و پرمصرف در بین تمام مردن جهان است. لوبیا از دیرباز به این امر معروف است که اگر پیش از پخت و خورده شدن در مدت زمانی خیسانده نشود می تواند باعث تولید نفخ می شود. این تنها یک دروغ بزرگ است.

بر اساس باور قدیمی ها لوبیا می تواند منجر به نفخ معده شود و برای ازبین بردن این مسئله لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت پیش از پخت خیس می کنند و سپس آن را می پزند در این حالت تصور می شود که بادهای موجود در لوبیا ازبین می روند.

برخلاف باور عموم مردم لوبیا بادزا نیست بلکه بادهای نهفته در درون بدن را از بدن خارج می کند و این یک فایده است.

لوبیا سرشار از پتاسیم، منیزیم، آهن و پروتئین است بنابراین یک جایگزین بسیار مناسب برای افرادی است که از رژیم غذایی گیاهخواران پیروی می کنند.