در طول روز پیش می آید که از غذایی که درست کرده اید مقداری باقی بماند و یا کودک شما غذای خود را نیمه کاره رها کند. قطعا دور ریختن غذا گزینه ای مناسب نیست پس به فکر گرم کردن دوباره آن می افتید اما این کار نیز مناسب نیست حداقل باید بدانید برخی غذاها را نمی توانید دوباره گرم کنید چرا که از خود سم تولید می کنند. پس از این غذا مقدار کمتری درست کنید.
1. چغندر: اگر چغندر کاملا سرد نشده باشد و آن را دوباره گرم کنید نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می شود که سمی است.
2. نیمرو: به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم مرغ نباید آن را دوبار گرم کنید.
3. سیب زمینی: پوره سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریایی به نام کلوستریدیوم بتولیسم می شود.
4. اسفناج: اسفناج غذایی پرخاصیت است که با یک بار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد بلکه موجب ایجاد سم نیز می کند.
5. برنج: اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریایی به نام باکیلوس سروس می شود.
6.مرغ: مرغ با گذشت زمان پس از پخت تولید شمار بسیاری باکتری می کند.
7. غذاهای دریایی: مانده غذاهای دریایی را هرگز نخورید. باکتری ها در هوای گرم بیشتر رشد می کنند و هرچه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می شود.