با توجه به زندگی های مدرن و فشردگی وقت پیش می آید که نتوانید از مواد غذایی به صورت تازه استفاده کنید و مجبور می شوید که برخی از آن ها برای صرفه جویی در وقت فریز کنید. اما فریز کردن برخی مواد غذایی اشتباه بزرگی است چرا که برخی از آن ها خواص خود را از دست می دهند و در مواردی بافت آن ها آسیب می بیند.
گوجه فرنگی: به عنوان منبع غنی ویتامین C از ارزش بالایی برخوردار است که اگر آن را در فریزر نگهداری کنید دیگر از ویتامین C و لیکوپن موجود در آن که عاملی در - پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود.
سیب زمینی: نگهداری سیب زمینی در فریزر و دمای پایین آن را تبدیل به سیب زمینی بدون کیفیت مناسب برای مصرف می کند چرا که بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص آن در محیط آشپزخانه اما با درجه حرارت مناسب است که نباید گرم باشد.
پیاز: بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند.
عسل: هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد چرا که عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنید.