غذاهایی که سرفه‌های کرونایی را کم می‌کنند

متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه میل کردن میون عناب که از میوه‌های بومی استان است، در روند درمان کرونا موثر است، گفت: خوردن کدو حلوایی پخته شده، حریره بادام، پوره عناب و سیب، می‌تواند میزان سرفه‌های خشک را در بیماری کرونا کاهش دهد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا به نقل از ایسنا ،مریم نواب‌زاده بیان کرد: در میان مبتلایان به کرونا ویروس در بعضی افراد علائم سردی غالب است و در برخی علائم گرمی و به علاوه علائم روزهای ابتدایی با روزهای بعدی متفاوت است.

وی طب سنتی توصیه‌هایی دارد که دوره بیماری را کوتاه‌تر می‌کند یا عارضه ها کم‌تر می‌شود، افزود: در روزهای اول ابتلا به ویروس‌های تنفسی معمولا علائم حرارت بارز است؛ مانند داغی بدن، داغی سر و صورت، سرخ شدن صورت و چشم‌ها، ته گلو، تورم گلو و همچنین خارش در نواحی سر و صورت و چشم و گوش.

این متخصص و مدرس طب ایرانی اظهار کرد: در این مرحله مصرف گرمی‌جات به خصوص در افراد با مزاج گرم باید محدود شوند؛ چه بسا با مصرف این مواد علائم انرژی هم به علائم کرونا اضافه شوند و سیستم ایمنی و بدن شخص تحریک شده و مشکل چند برابر شود.

نواب‌زاده ادامه داد: در این مرحله مصرف مواد رو به خنکی در این افراد توصیه می‌شود؛ مانند آب پرتقال، لیموشیرین، گریپ فروت، گل پنیرک، گل بنفشه و گل ختمی در آبجوش و صاف شده مصرف شود.

وی با بیان اینکه تخم‌هایی مانند تخم خرفه، کاهو، خیار، گشنیز، مرو و اسفناج طبعی خنک دارند و می‌توانند به صورت جوشانده مصرف شوند، تصریح کرد: انار شیرین نیز در فاز حاد و التهابی مفید است.

نواب زاده با بیان اینکه طب ایرانی راهکارهایی دارد که سرفه‌های خشک را التیام می‌بخشد، اظهار کرد: باید از خوردن انواع شوری‌ها، سرخ کردنی‌ها، ترشی‌ها، ادویه و آجیل شور پرهیز کرد.

این متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه افراد در طول دوره بیماری از خوردن لبنیات پرهیز کنند چراکه این لبنیات، ترشحات و مایعات بدن را اسیدی و غلیظ می‌کند، بیان کرد: افراد لازم است در دوره درگیری آنفولانزا، کرونا و سرماخوردگی مایعات گرم مصرف کنند و غذاهایی که اثر نرم کنندگی داشته و باعث می‌شوند مایعات بدن جبران شود، نیز باید میل شود.

نواب‌زاده بیان کرد: خوردن کدو حلوایی پخته شده، حریره بادام، پوره عناب و سیب، بخور آب جوش و بخور گرم و مکیدن نبات می‌تواند میزان سرفه‌های خشک را در بیماری کرونا کاهش دهد.

وی با بیان اینکه استفاده از یک سری بذرها و دانه‌های لعاب دار نیز به تسکین سرفه‌ها کمک می‌کند، تصریح کرد: مکیدن ریشه شیرین بیان به شکل دمنوش یا جوشانده نیز البته برای افرادی که فشار خون بالا نداشته باشند، توصیه می‌شود.

این متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه دم کرده ختمی و عناب و آویشن و دم کرده انجیر با زوفا ضدسرفه‌های خوبی هستند، یادآور شد: افراد می‌توانند با بهره‌گیری از اصول طب سنتی با استفاده از ویژگی‌های بدنی خود به مقابله با ویروس‌ها بروند.