به گزارش سایت طلا به نقل از اسپوتنیک، کشف ردپای غیر منتظره از ویروس کرونا شش ماه قبل از شروع گسترده این بیماری در کل جهان بوده است.
به گفته محققان، نتایج غیر منتظره نشان میدهند که همه گیری ممکن است خیلی قبل از آنچه متخصصان سازمان بهداشت جهانی تصور میکنند، وجود داشته است.
دانشمندان ایتالیایی آنتی بادی ویروس کرونا را در ۱۱ نفر از ۹۵۹ فردی که از سپتامبر ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۰ تحت آزمایش سرطان ریه قرار گرفته بودند، کشف کردند. ۱۴ درصد موارد در ماه سپتامبر ۲۰۱۹ و بیش از ۳۰ درصد در هفته دوم فوریه سال ۲۰۲۰ مشاهده شدند. ضمن اینکه ۵۰ درصد بیماران با آنتی بادی در لامباردیا واقع در شمال ایتالیا بودند.
به گفته متخصصان، این نتایج نشان میدهند که افراد بدون علائم بیماری در ایتالیا از ماهها قبل از شناسایی اولین بیمار در این کشور وجود داشته اند.
در عین حال کشف آنتی بادی در کسانی که به بیماری کووید ۱۹ مبتلا نشده اند، مواردی استثنایی محسوب میشود. برای مثال آنتی بادی کووید ۱۹ ممکن است در بیمارانی با سرماخوردگی معمولی و ویروسهای مشابه بروز کند.
تحقیقات علمی این دانشمندان در SAGE journals منتشر شده است.
عواقب خطرناک نوع خفیف ویروس کرونا اعلام شد
با استناد به یافتههای متخصصان گروه انگلیسی کاور اسکن، نوع خفیفی از ویروس کرونا، که در آن خطر عوارض به اندازه کافی کم ارزیابی میشود، پیامدهای جدی دارد.
یک تحقیق با حضور بیش از ۲۰۰ بیمار که تحت کووید ۱۹ خفیف قرار گرفتند، نشان داد که علائم در چنین بیمارانی برای مدت طولانی ادامه دارد، تقریباً ۷۰ درصد از آنها یک یا چند عضو آسیب دیده دارند.
اغلب اوقات، ریه ها، قلب و پانکراس در معرض خطر بودند. این ویروس همچنین باعث عوارضی در کلیه، کبد و طحال میشود. علاوه بر این، حتی چندین ماه پس از عفونت، مردم از تنگی نفس، گرفتگی عضلات و سردرد شکایت داشتند.
در ۱۱ مارس، سازمان بهداشت جهانی شیوع عفونت ویروس کرونا جدید کووید ۱۹ را یک بیماری همه گیر اعلام کرد. در مجموع، بیش از ۵۴ میلیون نفر آلوده شده اند که بیش از ۱.۳ میلیون نفر فوت کرده اند.
بیشتر موارد عفونت در ایالات متحده، هند و برزیل ثبت شده است. در روسیه بیش از ۱.۹ میلیون نفر به ویروس آلوده شده اند که از این تعداد حدود ۱.۴۵ میلیون نفر بهبود یافته اند.
بیش از ۳۳ هزار نفر قربانی کووید ۱۹ شدند. طی روز گذشته، تقریباً ۲۳ هزار مورد جدید از عفونت ویروس کرونا شناسایی شده است.