فوت کردن غذا و نوشیدنی ممنوع
فوت کردن غذا یک امر بسیار عادی و رایج در همه دنیا است اما بسیار پیش می آید که کودکان را از این کار منع کنیم و به آن ها بگوییم عجله نکنند و غذای خود را فوت نکنند چرا که (عجله کار شیطونه) اما این مسئله کاملا دارای پشتوانه علمی است و فوت کردن غذا می تواند دارای مضرات مخربی برای سلامتی شما باشد.
فوت کردن غذا و نوشیدنی ممنوع
فوت کردن غذا یک امر بسیار عادی و رایج در همه دنیا است اما بسیار پیش می آید که کودکان را از این کار منع کنیم و به آن ها بگوییم عجله نکنند و غذای خود را فوت نکنند چرا که (عجله کار شیطونه) اما این مسئله کاملا دارای پشتوانه علمی است و فوت کردن غذا می تواند دارای مضرات مخربی برای سلامتی شما باشد.
اما چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است؟ طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب تشکیل شده است. هنگام بازدم اکسیژن به دی اکسید کربن تبدیل می شودو هنگام فوت کردن به غذ دی اکسید کربن با غذا مخلوط می شود و موجب تولید ماده ای مضر برای بدن می شود و با خون ترکیب می شود.
ترکیب این ماده با خون می تواند عامل بیماری های پوکی استخوان،ضعف عضلانی، کمبود حافظه و تولید سنگ کلیه شود. همچنین بر روی باروری مردان نیز تاثیر سو می گذارد. در مواردی دیگر نیز خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب می شوند و مجددا به بدن باز می گردند.