در فرهنگ ماایرانیان دانه های بسیاری هستند که به عنوان تنقلات و یا بخشی از آجیل به حساب می آیند و خورده می شوند و در دیگر کشورها نیز این دانه ها به عنوان مکمل غذایی بر روی نان و سالاد استفاده می شوند. اما این دانه های خوراکی چیزی فراتر از غذا و تنقلات هستند که می توانند سلامت شما را زیر و رو کنند.
دانه ها حاوی تمام مواد اولیه لازم برای تبدیل شدن به گیاهان پیچیده هستند. به همین دلیل آن ها بسیار مقوی هستند. بذرها یک منبع عالی از فیبرها هستند همچنین بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را در خود جای داده اند.
هنگامی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف می شود ، دانه ها می توانند به کاهش قند خون، کلسترول و فشار خون کمک کنند.
اما کدام دانه ها می توانند برای سلامتی شما مناسب باشند؟
دانه کتان
دانه چیا
شاهدانه
دانه کنجد
تخم کدو
تخم آفتابگردان