خوراکی های بسیار زیادی در سرتاسر جهان وجود دارند که همگی آنها خواص و مضرات خودشان را دارند. اما برخی از خوراکی ها می توانند باعث مرگ شما شده و لازم است بیشترین میزان احتیاط را درباره آنها انجام دهید.
همواره هر غذایی که تصور کنید می تواند بسیار کشنده باشد. از غذا های موجود در یخچال و یا حتی چیز هایی که می توانید در سبزی فروشی ها پیدا کنید. در نتیجه شما باید یاد بگیرید که قبل از خوردن یک غذا چه احتیاط هایی لازم است انجام دهید.
در ادامه 5 غذایی که واقعا می توانند برای سلامتی شما را بسیار خطرناک بوده و مرگ شما را رقم بزند را به شما معرفی خواهیم رد.
1. قارچ؛ بسیاری از انواع قارچ ها می توانند سمی و کشنده باشند. هیچگاه فراموش نکنید که پیش از مصرف قارچ از خوراکی بودن آن مطمعن شوید.
2. هسته گیلاس و آلبالو؛ درون هسته گیلاس و آلبالو سمی به نام سیانید هیدروژن وجود دارد که برای انسان بسیار کشنده است. خوردن یک یا دو هسته خورد شده گیلاس می تواند یک انسان را بکشد.
3. بادام هندی؛ بادام هندی اگر نپخته باشد سمی است. همچنین پوسته آنها نیز می تواند باعث سوزش دست و ناراحتی معده شود.
4. ریواس؛ برگ های ریواس به دلیل دارا بودن اسید اگزالیک می توانند کشنده باشند. خوردن 5 کیلوگرم از برگ های ریواس می تواند کشنده باشد.
5. لوبیا قرمز؛ لوبیا قرمز یکی از رایج ترین انواع حبوبات است. لوبیا قرمز حاوی سمی به نام فیتوهماگلوتینین می باشد که در صورت پخته شدن از بین می رود. در نتیجه آن را خام نخورید.